ΑΡΧΙΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ..έφτασε μέχρι την Χαλκίδα.. και θυμήθηκαν το ξεκίνημα (08.05.2019)

Επίσκεψη σε γνωστά και αγαπημένα του γραφεία, στις Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου στο Δημαρχείο και στο Σπίρερ,πραγματοποίησε χθες ο Παύλος Μαρκάκης,υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ‘’Ελληνικής Λύσης’’ του Κυριάκου Βελόπουλου.

Με πολλούς υπαλλήλους του Δήμου είχε συνεργαστεί κατά την θητεία του στην Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα με στελέχη και μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας  που αναπόλησαν καιαναγνώρισαν την εποικοδομητικήσυνεργασία που είχαν τα χρόνια της Αντιδημαρχίας του.

Το απόγευμαο Παύλος Μαρκάκης ήτανπαρών στην πρώτηπροεκλογικήσυγκέντρωση του ΚυριάκουΒελόπουλου στην Χαλκίδα.Από την κατάμεστηαίθουσα  και την αθρόαπροσέλευσηεπιβεβαιώθηκανοιεκτιμήσειςότι η ‘’ΕλληνικήΛύση’’ σε όλη την Ελλάδαέχειπλέονσταθερούς και αποφασισμένουςψηφοφόρους να την ανεβάσουνψηλά σε ποσοστάτόσο στις Ευρωεκλογέςόσο καιαργότερα στις Εθνικέςεκλογές.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος  στην ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Παύλο Μαρκάκη αναγνωρίζοντας την μακροχρόνια φιλία τους και την προτροπή του Παύλου να προχωρήσει στην δημιουργία του σημερινούπολιτικού του σχηματισμού.Υπενθύμισε μάλιστα στο ακροατήριο,  την πρώτη πετυχημένη συγκέντρωση με παρόντα τον κ. Μαρκάκηπου έκανε στο Ηράκλειο πριν τρία χρόνια.

Μάλισταο ΠαύλοςΜαρκάκηςείχεδημοσιοποιήσει από τον Απρίλιο του 2017με άρθρο του, τις εντυπώσεις του και από την δεύτερηπεριοδεία του ΚυριάκουΒελόπουλου στην Κρήτη.

 

Επισυνάπτεταιφωτογραφία από την συγκέντρωση στην Χαλκίδα