Άρχισε περιοδείες σε όλη τη χώρα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Παύλος Μαρκάκης (08.08.2019)

Επίσκεψη σε γνωστά και αγαπημένα του πρόσωπα σε Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου στο Δημαρχείο και στο Σπίρερ, πραγματοποίησε ο Παύλος Μαρκάκης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ‘’Ελληνικής Λύσης’’ του Κυριάκου Βελόπουλου.

Με πολλούς υπαλλήλους του Δήμου είχε συνεργαστεί κατά την θητεία του στην Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα με στελέχη και μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας  που αναπόλησαν και αναγνώρισαν την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν τα χρόνια της Αντιδημαρχίας του.

Το απόγευμα ο Παύλος Μαρκάκης ήταν παρών στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του Κυριάκου Βελόπουλου στην Χαλκίδα. Από την κατάμεστη αίθουσα  και την αθρόα προσέλευση επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις ότι η ‘’Ελληνική Λύση’’ σε όλη την Ελλάδα έχει πλέον σταθερούς και αποφασισμένους ψηφοφόρους να την ανεβάσουν ψηλά σε ποσοστά τόσο στις Ευρωεκλογές όσο και αργότερα στις Εθνικές εκλογές.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος  στην ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Παύλο Μαρκάκη αναγνωρίζοντας την μακροχρόνια σταθερή φιλία τους και την προτροπή του Παύλου να προχωρήσει στην δημιουργία του σημερινού πολιτικού του σχηματισμού. Υπενθύμισε μάλιστα στο ακροατήριο,  την πρώτη πετυχημένη συγκέντρωση με παρόντα τον κ. Μαρκάκη που έκανε στο Ηράκλειο πριν τρία χρόνια.

Μάλιστα ο Παύλος Μαρκάκης είχε δημοσιοποιήσει από τον Απρίλιο του 2017 με άρθρο του, τις εντυπώσεις του και από την δεύτερη περιοδεία του Κυριάκου Βελόπουλου στην Κρήτη.