Επιστολη προς Βουλγαρη για Αδαμολπουλο (26.01.2008)

Προς τον Δήμαρχο Βόλου- Κον Αλέκο Βούλγαρη

 

Κοιν/ση : Πρόεδρο ΔΕΜΕΚΑΒ – Κον Παναγιώτη Ρούμπο

                 Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου

Κε Δήμαρχε

 

Από δημοσίευμα τοπικής εφημερίδος  την 25/1/08) πληροφορήθηκα  ότι στις 16 Φεβρουαρίου, εργολάβος θα διεκδικήσει από την ΔΕΜΕΚΑΒ ή από τον Δήμο Βόλου πόσο 340.000 Ε για το έργο του Αθλητικού κέντρου Αδαμόπουλου.

Επειδή θεωρώ ότι μάλλον πρόκειται για την εργολαβία του ανάδοχου Παύλου Μπουγά που κατασκεύασε το έργο με την μέθοδο μελέτη - κατασκευή και είχε σχεδόν αποπερατωθεί όταν ανέλαβα εγώ την Προεδρία της ΔΕΜΕΚΑΒ και επειδή είχαν  γίνει ενοχλήσεις του ιδίου επί δικής μου θητείας

Σας επισημαίνω ότι από την διαδικασία εφαρμογής της νομοθεσίας περί Δημοσίων έργων δεν προέκυπτε καμία οφειλή στον ανάδοχο και φυσικά  κατά την διάρκεια της θητείας μου κανένα πρόσθετο οικονομικό αίτημά του  δεν ήταν δυνατόν να γίνει δεκτό.

Τα πλήρη και ακριβή γεγονότα τα γνωρίζουν τα στελέχη τη ΔΕΜΕΚΑΒ ( Κος Σγουρής) και ο δικηγόρος Κος Στ. Καραγιώργος. Υπάρχουν δε όλα τα πραγματικά γεγονότα αλλά και έγγραφα που δικαιώνουν τις απόψεις της ΔΕΜΕΚΑΒ ή του Δήμου

Παρακαλώ λοιπόν και σας εφιστώ την προσοχή,  να ασχοληθείτε προσωπικά και επισταμένως με το θέμα της δήθεν «διεκδίκησης» του αναδόχου, για να μην επιβαρυνθεί αδίκως ο Δήμος ή η ΔΕΜΕΚΑΒ από αποφάσεις δικαστηρίων αν αυτές δεν υποστηριχθούν με την πρέπουσα σοβαρότητα.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα, είμαι στην διάθεση σας

 

Βόλος 26/1/08

 

Παύλος Μαρκάκης

Δημοτικός Σύμβουλος